PEAK-IT biedt een breed scala van diensten en oplossingen aan haar klanten. Wij geloven in partnerships met onze klanten, gebaseerd op onze kernwaarden. Het maakt niet uit of je op basis van detachering bij onze klanten werkt of dat het een klant betreft die heeft gekozen voor outsourcing; een uitstekende service staat voorop.

In nieuwe collega’s zoeken we ook onze kernwaarden: toegewijd, pro-actief, klantgericht, flexibel, passie en transparant. Zodat we met elkaar, als team, onze klanten kunnen blijven verrassen.

Detachering

Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van de detachering. Detachering wordt vaak als oplossing gekozen als er (snel) extra capaciteit op de IT afdeling van onze klant nodig is. Bij PEAK-IT noemen we deze dienst ‘Deta+’, omdat wij zoeken naar een echte match tussen jouw persoonlijkheid en expertise, en onze klant. Én omdat we in ons werk altijd op zoek zijn naar een ‘plus’: daadwerkelijke toegevoegde waarde voor onze klanten en voor onze medewerkers.

Co-sourcing

Co-sourcing is een oplossing die we bieden aan middelgrote en grote organisaties. Co-sourcing is een flexibele dienst die we volledig aanpassen aan de specifieke omstandigheden van de klant.

Bij co-sourcing ben je met een team verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de Servicedesk bij één van onze klanten. Een optimale match tussen jou en de organisatie is hier dan ook heel belangrijk. Je werkt afwisselend op de Servicedesk van onze klant en als back-up medewerker. Zit je in de back-up, dan ben je niet aan het werk bij de klant, maar studeer je op kantoor. Mocht er gedurende die week een Servicedesk-medewerker niet kunnen werken (ziek/vakantie), dan spring jij in.

Outsourcing & Projecten

Bij onze divisie Outsourcing & Projecten kunnen organisaties hun gehele of delen van hun ICT-infrastructuur uitbesteden. PEAK-IT is ook partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten zoals migratie naar of implementatie van virtualisatie, Bring Your Own Device en cloud computing.

PEAK-IT biedt organisaties maatwerk en daardoor een optimale ondersteuning; wij dragen zorg voor de ICT, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Ook hier is flexibiliteit, toewijding en klantgerichtheid dus cruciaal.

Wil je meer weten over onze diensten en oplossingen? Kijk dan op onze corporate website www.peak-it.nl