Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie

Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen’ altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

  • De ervaring van onze klanten staat centraal
  • We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
  • Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
  • We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen

Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?

Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

  • Detachering – dit noemen wij deta+
  • Co-sourcing
  • Outsourcing
  • Projecten
  • Consultancy

Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan. Lees hier meer over onze diensten en oplossingen.

Your career is our priority

PEAK-IT staat voor de belofte “Your career is our priority”. Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

CertificeringenWie zijn wij PEAK-IT ISO

PEAK-IT is NEN 4400 en ISO 9001 gecertificeerd.

NEN4400 is een onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk dat uitgegeven wordt door de Stichting Normering Arbeid (SNA), voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen. Dit onderschrijft de waarde die wij hechten aan betrouwbaarheid en aan het leveren van kwaliteit. Meer informatie over deze certificering vindt u op de website van de SNA.

ISO9001 is een internationaal keurmerk dat staat voor het op een georganiseerde manier omgaan met kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat er gewerkt wordt volgens strikte regels, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Onze ISO certificering garandeert ondernemers een consistent serviceniveau volgens internationaal erkende richtlijnen.

PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft, en Gold Member van het Deloitte ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’ programma. Lees meer over onze partners  en awards