Hieronder lees je een aantal referenties van freelancers. Zij vertellen over hun ervaringen met de diensten en services van PEAK-IT Freelance.

Adriaan van Kesteloo – Service Level Manager

Het zijn tegenwoordig dynamische tijden voor de zzp-er. Hoewel je als ondernemer zelf graag je koers wilt bepalen zul je creatieve oplossingen moeten bedenken voor nieuwe marktontwikkelingen. En wat is er prettiger dan dat samen te kunnen doen en ontdekken met een partner die de markt tot in de puntjes kent en flexibel kan inspelen op de voortdurende veranderende behoeftes in de markt.

Voor mij heeft PEAK-IT dit hele pakket in huis. Daarnaast heeft zij een zeer goede reputatie opgebouwd als detacheerder, o.a. in de IT. Prettig is daarbij dat ze samenwerkingsverbanden aangaan met zzp-ers zodat je samen de klant centraal kunt zetten en de beste oplossingen kunt ontwikkelen om tot een betrouwbaar en bevredigend resultaat te komen.

Door de goede voorwaarden die Peak IT heeft ontwikkeld kunnen ze met zzp-ers een betrouwbare en gelijkwaardige samenwerking opbouwen waarbij de continuïteit gewaarborgd is. Je kunt erop vertrouwen dat peak it zich zowel in zijn eigen medewerkers als in de zzp- er verdiept zodat er een prettige relatie uit kan voortvloeien die zich kan vertalen in een samenwerking die kan voldoen aan de behoeftes van de klant.

Gillmar Tjie A Njiem – Coördinator Servicedesk

Het maakt bij PEAK-IT niet uit of je als interne medewerker of als zzp’er aan de slag gaat. Een zzp’er wordt niet als een buitenbeetje behandeld. Zo word je op de hoogte gehouden van onder andere interne aangelegenheden en trainingsmogelijkheden

Met de accountmanager heb ik frequent contact, kan met al mijn vragen bij haar terecht en daarom zet ik in op een langdurige samenwerking waarbij wederzijds respect centraal staat.

John van den Weem – Freelance Oracle DBA

Ik ben een freelance Oracle DBA en als freelancer zoek ik graag de samenwerking met bedrijven waarbij de lijnen kort zijn, er helderheid is over uurtarieven, marges en contracten en waarbij je als ZZP’er serieus genomen wordt. Dit vind ik terug bij Peak-IT. Ze boden mij een opdracht aan, ze komen naar je toe en binnen 3 dagen was alles geregeld. Ik had nog enkele vragen en wensen en daar werd snel en goed gehoor aan gegeven. Een goede service en een prima partij om mee samen te werken!

Lees ook de referenties van Humphry Wenzel, Hans Botje, Adri van Tilburg en Leendert Braasem:

humphry wenzel   hans botje   adri van Tilburg   leendert den braasem